Selectaţi limba

RomânăEnglish

Parteneriat fără frontiere

HU SL UK
Logo EUROPEAN EXCHANGE SCHOOL
Scopul proiectului - stabilirea condiţiilor necesare în vederea unei cooperări eficiente între instituţiile educaţionale precum şi îmbunătăţirea serviciilor publice educaţionale...

Întâlnire de lucru parteneri ş…

În data de 13 mai 2011 a avut loc la Kisvarda a şasea întâlnire de lucru în cadrul proiectului. Discuţiile au debutat cu cuvantul de deschidere din partea gazdelor: Andras RAKOCZI - Manager al Asociaţiei de Dezvoltare Regională KIUT Jolan CZAP-– Dire...

Citeşte mai mult
În data de 13 mai 2011 a avut loc la Kisvarda a şasea întâlnire de lucru în cadrul proiectului. Discuţiile au debutat cu cuvantul de deschidere din partea gazdelor: Andras RAKOCZI - Manager al Asociaţiei de Dezvoltare Regională
KIUT Jolan CZAP-– Director Şcoala Vilmos Teichmann Kisvarda
Întâlnirea a avut loc la data de 11 Mai 2011.


Scop:
Sincronizarea eforturilor depuse de către partenerii şi experţii celor patru ţări implicate în proiect în vederea dezvoltării unei abordări comune a conceptului de Şcoală Europeană în regiunile de graniţă.

Formarea unui nou nivel de cooperare sustenabilă între instituţiile educaţionale din regiunile de graniţă ale Ucrainei, Slovaciei, Ungariei şi României.
Întâlnirea a avut loc la data de 06.05.2011.


Scop:
Vizita Şcolii nr. 5 din Ivano Frankivsk, partener în cadrul proiectului.


După vizitarea spaţiilor şcolii, partenerii au demarat discuţiile cu privire la implementarea activităţilor proiectului.
Cea de-a patra întâlnire a partenerilor în cadrul proiectului a avut loc la Baia Mare în data de 29.04.2011.
Întâlnire a avut ca scop vizita Liceului de Artă de către reprezentanţii celorlalte instituţii de învăţământ implicate în proiect.
În data de 08.04.2011 a fost organizată în Baia Mare – Romania o întâlnire de lucru a partenerilor în cadrul proiectului EUROPEAN EXCHANGE SCHOOL având ca temă planificarea activităţilor ce revin în responsabilitatea partenerului român.